vandoorn-mgt

Waarom zou je PET flessen kopen?

Als mensen aan PET flessen denken, dan kun je er aantal ideeën bij hebben. De een denkt misschien aan allerlei merken frisdrank, terwijl de ander denkt aan het feit dat al die plastic flessen in de natuur voor veel schade kunnen zorgen. Hoewel plastic in de natuur natuurlijk zeker geen goed idee is, zijn er wel een aantal voordelen van PET flessen kopen. Het is dan daarna uiteraard wel van groot belang dat je ervoor zorgt dat deze flessen goed worden gerecycled.

Lichte fles

Zo is een van de voordelen van PET flessen kopen het gewicht. Je kunt er niet omheen, want PET flessen zijn nu eenmaal erg licht. Dit kan heel prettig zijn, omdat je dan niet onnodig veel gewicht moet dragen. Stel je bijvoorbeeld eens voor hoe zwaar je boodschappentas zou zijn als alle flessen frisdrank ineens van glas gemaakt zouden zijn. Dat is dan misschien wel beter voor het milieu, maar het is maar de vraag of je schouders en armen het ook fijn vinden. Een van de voordelen van PET flessen kopen heeft dus te maken met het zeer lichte gewicht van de flessen.

Goede bescherming van je vloeistoffen

Het is uiteraard ook van belang dat de vloeistof die je in je PET flessen wil gaan doen, goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Je wil namelijk niet dat de flessen makkelijk kapot gaan of anderszins beïnvloed kunnen worden. Gelukkig is PET flessen kopen ook dan een goed idee. Als je het hebt over PET flessen, zal het namelijk al snel duidelijk worden dat dit naast lichte flessen, ook extreem sterke flessen betreft. Mocht het dus erg belangrijk zijn dat je flessen altijd in goede staat zijn, dan is PET flessen kopen echt geen slecht idee.

Ondoorzichtige of transparante PET flessen kopen?

Daarnaast hoef je je ook zeker niet beperkt te voelen in de keuzes die je hebt met PET flessen. Je kunt namelijk vrijwel alle kanten opgaan. Zo zijn PET flessen te krijgen in alle soorten en maten en kun je vaak ook nog eens kiezen hoe de fles zelf eruitziet. Of dit nu om de vorm gaat of de mate van doorzichtigheid, eigenlijk valt alles wel te kiezen. Je kunt er zelfs voor kiezen om gekleurde PET flessen aan te schaffen. Misschien is dat wel precies wat je nodig hebt om net wat anders te zijn dan je concurrenten. Al met al is PET flessen kopen dus een veilige optie, of je nu kiest voor ondoorzichtige of juist transparante flessen.

Waterdichte flessen

Een heel belangrijk onderdeel van elke soort fles is natuurlijk de mate van waterdichtheid. Je wil niet dat je een bepaalde vloeistof in je fles giet en dat deze na verloop van tijd leeg blijkt te zijn gelopen. Gelukkig kun je daarvoor ook gerust PET flessen kopen. PET flessen zijn namelijk ongelooflijk waterdicht en je hoeft je dus geen zorgen te maken dat deze flessen opeens leeg zouden lopen. Je moet alleen niet vergeten de dop erop te doen.

 

Klik hier om naar onze website te gaan.