vandoorn-mgt

Vacatures die je kunt vinden op het gebied van industriële automatisering

Industriële automatisering is een enorm gebied dat het gebruik van technologieën zoals besturingssystemen, computers, robots en andere soorten grote en complexe machines omvat. Door het gebruik van deze technologieën krijg je de taak om tal van materialen te maken die in alledaagse samenlevingen worden gebruikt. Er zijn veel industriële automatisering vacatures die je kunt vinden. Voorbeelden van vacatures die je in deze vakgebieden kunt vinden zijn hardware ontwikkelaar, software ontwikkelaar en mechanische ingenieur. Elk van deze banen heeft een specifiek type verplichting en vereiste vaardigheden en referenties voordat je erop kunt solliciteren. Deze vacatures bieden je allemaal een geweldige kans om een ​​carrière uit te bouwen, meer kennis op te doen en geweldige relaties op te bouwen met je collega’s.

Hardware ontwikkelaar

Als hardware ontwikkelaar zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en ontwikkelen van automatiseringssystemen. Je werkt nauw samen met zowel de klanten als de software ontwikkelaar om te voldoen aan de verwachtingen en vereisten van het automatiseringssysteem. Je zult ook verschillende soorten componenten en machines hanteren, waarbij je technische oplossingen vertaalt en berekent. Om een ​​levensvatbare kandidaat te worden, dien je een mbo- of hbo-opleiding te volgen in het betreffende vakgebied van de vacature.

Software ontwikkelaar

Software ontwikkelaars zijn belast met het ontwerpen van software. Het gaat om het programmeren en bouwen van technische ontwerpen met softwaremiddelen. Hardware ontwikkelaars zullen in deze functie nauw met je samenwerken, omdat het softwareontwerp dat je maakt hardware ontwikkelaars in staat zal stellen ergens aan te werken. Afgezien daarvan omvat deze taak ook veel probleemoplossing en softwaremanipulatie om je softwareontwerp goed te laten werken. Je moet over een MBO of HBO diploma beschikken om als levensvatbare kandidaat te slagen voor deze vacature.

Mechanische ingenieur

Mechanische ingenieurs zullen alle mechanische aspecten van een project afhandelen. Deze baan omvat het maken van modellen door middel van tekenen of door middel van 3D-ontwerpen, eventuele revisies en het maken van technische berekeningen. Je gaat voornamelijk machineonderdelen en dergelijke ontwerpen en ontwikkelen. Dit is ook een technische vacature, dus je hebt een MBO of HBO diploma nodig om deze baan te krijgen.