vandoorn-mgt

Geld besparen? Kies voor gebruikte magazijnstellingen

Als bedrijf is het belangrijk om jouw opslag goed te regelen. Heb je goederen in de opslag om naar klanten te verzenden? Dan is het belangrijk om een goed overzicht te hebben: hiermee creëer je meer snelheid, duidelijkheid en ben je in staat om het optimale uit jouw bedrijf te halen. Of je nu kiest voor een bandenstelling of een draagarmstelling, je hebt volop mogelijkheden om te ontdekken wat het beste bij jouw bedrijf past. Een van jouw opties is het aanschaffen van magazijnstellingen die gebruikt zijn. Hier lees je alle voordelen en mogelijkheden: zo ben jij in staat de beste keuzes te maken!

Dit zijn de voordelen van gebruikte magazijnstellingen

Gebruikte magazijnstellingen zijn, zoals de naam doet vermoeden, stellingen die al eerder in gebruik zijn genomen. Het aanschaffen van eerder gebruikte stellingen voor een magazijn brengt meerdere voordelen met zich mee. Onderstaand vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Geld besparen: net als met alle tweedehands producten is het ook bij een gebruikte magazijnstelling het geval dat je minder betaalt voor de aanschaf. Geld besparen is dan ook het grootste voordeel. 
  • Topkwaliteit: het feit dat je voor een gebruikte magazijnstelling kiest betekent niet dat je inlevert op kwaliteit. Gebruikte magazijnstellingen zijn alsnog zeer sterk en bieden jou de mogelijkheid je producten op een veilige manier op te slaan.
  • Overzichtelijkheid: goede magazijnstellingen zorgen ervoor dat je jouw goederen op een duidelijke en overzichtelijke manier kunt opslaan. Dit is ook het geval wanneer je kiest voor een gebruikte stelling voor je magazijn.

 

Hoeveel je precies bespaart met de aanschaf van gebruikte magazijnstellingen is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Hoeveel stellingen heb je nodig en hoeveel ruimte is er beschikbaar? Ook de hoeveelheid materialen voor je magazijnstelling spelen een rol in de prijs. Vraag online offertes aan en ontdek hoeveel geld jij bespaart met gebruikte stellingen!