vandoorn-mgt

MoneyMonk review: de voors en tegens van dit boekhoudprogramma

Ben jij opzoek naar een boekhoudprogramma, maar ben je er nog niet helemaal zeker van welk programma je gaat kiezen? MoneyMonk is een erg bekend en razend populair boekhoudprogramma. Het wordt zelfs regelmatig benoemd als een van de beste programma’s voor boekhouding van dit moment. In deze MoneyMonk review kun jij alles lezen over dit boekhoudprogramma. Leer bijvoorbeeld meer over hoe het werkt, wat de meningen over dit programma zijn en of dit programma nu de juiste keuze is voor jou en voor jouw bedrijf. Vooral het laatste is belangrijk, want goede boekhouding is de basis voor ieder goedlopend bedrijf.

Zelf boekhouden met MoneyMonk

MoneyMonk staat dus aangeschreven als een programma dat perfect is voor zelf boekhouden. Een aantal van de voordelen zijn de gebruiksvriendelijkheid van de interface, het makkelijk kunnen inscannen en verwerken van facturen en makkelijk kunnen factureren, onder andere met iDeal. Daarnaast legt dit programma ook een koppeling met de KvK. Een aantal nadelen zijn dat je geen inkoopfacturen kunt inboeken via de app (dit kan natuurlijk wel via de website), je kunt geen incasso sturen en de klant kan niet digitaal offertes goedkeuren. Gelukkig heeft het programma overwegend goede punten en zijn de ervaringen grotendeels enorm positief, met een score van 97% op TrustPilot.

Is MonkeyMonk geschikt voor mijn bedrijf?

MonkeyMonk richt zich met name op ZZP’ers en eenmanszaken. Om die reden is het boekhoudprogramma op zo’n manier ontwikkeld dat het zich echt richt op dit type bedrijven. Het programma verdeelt ook nog op in twee verschillende soorten bedrijven binnen eenmanszaken en ZZP’ers: beginnend en ervaren. Ben jij dus een ZZP’er, of heb je een eenmanszaak? Dan is dit programma uitermate geschikt voor jou. Heb je een ander soort bedrijf? Dan is het misschien beter om verder te kijken naar een programma dat beter past bij jouw soort bedrijf.