vandoorn-mgt

Hoe kan een mobiele surveillance mijn bedrijf helpen?

Iederen bedrijf wil diefstal, vandalisme en criminaliteit voorkomen. Dit vergt namelijk een hoop gedoe en kosten. Het is echt onmogelijk om zelf alles te kunnen voorkomen. Maar juist daarom is het van belang dat je inschakelt wat je kan doen. Zo kan je al veel problemen en delicten voorkomen. Doordat het niet mogelijk is om alles zelf te beschermen, is het een ideale oplossing om een mobiele surveillance bij SERIS in te schakelen. Zij bieden jou een ultieme beveiliging en regelen alles voor jouw rondom de beveiligingszaken. Zo weet jij zeker dat jouw bedrijf goed beveiligd is!

Wat biedt een mobiele surveillance?

Beveiligings is super belangrijk en al helemaal voor een groot bedrijf. Beveiliging in jouw pand is niet genoeg. Het is belangrijk dat jij ook rondom jouw bedrijf beveiligd. Zo kan je dingen aan zien komen en kan je dingen voorkomen. Het is belangrijk om criminaliteit te voorkomen en in te grijpen wanneer het nodig is. Als mobiele surveillance controleer je constant en observeer je een bepaalde omgeving. Je bent verantwoordelijk voor een belangrijke taak. Gebeurd er iets ongepast, dan moet jij dit gaan observeren en als het mgoelijk is op te lossen. Kan jij als mobiele surveillance het probleem niet zelf oplossen, dan wordt er gebeld naar de politie. Doordat de locatie constant in de gaten gehouden wordt, verklein je de kans op criminaliteit, vandalisme en ongepaste dingen. Als mobiele surveillance kan je ook rondjes rijden in een auto in een bepaalde regio. Je rijdt dan rond in een opvallende wagen. Dit zorgt voor een veilig gevoel en zo schrik je ook criminelen af. Stel het gaat fout en je betrapt als surveillant criminelen, dan kan er direct ingegrepen worden. 

Duidelijk rapporten

Als mobiele surveillance moet je ook opschrijven wat er allemaal gebeurt en wat je aantreft en verdacht vindt. Kom je ineens graffiti tegen op de muren of iets anders dat met vandalisme te maken heeft? Dan is het belangrijk dat je dit noteert in het rapport. Controleer de plek dan ook wat vaker. Doe dit niet op specifieke tijden. Door een duidelijk rapportage te maken heb je duidelijk inzicht en weet je precies wat er iedere dag gebeurd. Een mobiele surveillance is dus niet alleen in een wagen aan het observeren, maar ook binnen in een pand. Wil jij nou ook zo veel verantwoordelijkheid hebben en zijn dit jouw kwaliteiten? Neem dan een kijken bij werken bij SERIS!